Virtus

Nou Statueta bufnita argintata

Statueta bufnita argintata

1110 SP

Aceasta statueta din bronz argintata, lucrata manual, de catre mesterii spanioli ai companiei Virtus Spain, poate fi cadoul ideal pentru cei dragi sau pentru propria casa.

450 lei

(cu TVA)

10 Articole

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Bufnita este unul dintre cele mai vechi simboluri, fiind prezenta pe diverse obiecte de cult sau ca insemne regale in diverse epoci.

Dimensiune: 14 cm

In Feng Shui, bufnita este reprezentata ca simbol al intelepciunii si cunoasterii, ajutand la dispersarea ignorantei si dezvoltarea capacitatilor in planul carierei.

Compania producatoare de bronzuri handmade Virtus Spain, a fost infiintata in anul 1945, ca o mica afacere de familie. Datorita unei cereri din ce in ce mai mare din partea hotelurilor si a clientilor din intreaga lume, compania spaniola a cunoscut o rapida transformare dintr-un producator local, intr-un furnizor mondial.

Din punct de vedere al design-ului Virtus Spain, imbratiseaza stilul regelui  francez Ludovic al XV.

Daca stilul lui Lodovic al XIV-lea a fost creat pentru glorificarea Regelui Soare prin linii puternic accentuate si forme masculine bine definite, stranepotul acestuia, Ludovic al XV, avea sa schimbe acest stil prin forme si motive romantice, senzuale, cu inspiratii puternice din stilul Rococo, in care rolul principal era frumusetea si gingasia feminina.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.