Veioza Chrismy
    Veioza Chrismy
  • Sale!
  • -30%

Veioza Chrismy este o decoratiune excelenta de sezon care te ajuta sa intri in spiritul Craciunului. Insa, desi in forma de bradut, veioza este perfecta si pentru vara gratie abajurului din plastic termorezistent care nu se incalzeste, nici dupa 8 ore de functionare.

Si nu, nu se curata greu. Desi este alba, se curata usor caci materialul din care este realizata LLDPE, tine praful la distanta. Si nici nu-ti va indoi spatele cand omuti caci este si foarte usoara.

De dimensiuni relativ mici, veioza de 26cm inaltimesi 17cm latime poate fi asezata cu ususrinta atat pe nptiera, cat si pebirou. Insa, pentru ca dimensiunea nu conteaza intotdeauna, modelul Chrismy este extrem de luminos pentru o veioza din categoria sa.

Inspirata de forme naturale, creeaza o atmosfera eleganta si speciala usor de adaptat atat in interior, cat si in exterior. Veioza cu "lumina de gheata" realizata din rasina de polietilena prin turnare, 100% reciclabila, cu leduri de culoare alba si dimensiuni de 19 x 13 x 25 cm, este ideala pentru intampinarea sarbatorilor de iarna.

49069W

16 alte produse in aceeasi categorie:

Descopera colectia