Produse

Suport ceasuri si bratari, Rouge - Stackers

73154

Stackers, suporturi de ceasuri si bratari moderne. Alege un suport de ceasuri si bratari Stackers,  plusat si colorat. Stackers, un suport de ceasuri si bratari usor de integrat in orice caseta de bijuterii.

40 lei

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Pentru ca nu mai vrei sa sapi bratara sau ceasul preferat prin cutia de bijuterii. Sau sa-ti sapi in memorie ca sa-ti amintesti pe unde le-ai lasat. Suportul ceasuri si bratari de la Stackers este o solutie la indemana pentru amatoarele de ceasuri si bratari speciale. Iti incap si ceasuri si bratari pe suportul lung de 16x7x3 pe care incapt lejer 5 ceasuri finute si el putin vreo 5 bratari.

Suportul pentru ceasuri si bratari de un rosu pasional este un cadou util pe care il poti oferi si singur, ca sa si-l tine mereu la indemana pe birou,  dar mai ales ca accesoriu la o caseta de bijuterii Rouge, Stackers daca vrei sa oferi un cadou mai consistent. Suportul inele incape atat in caseta Maxi Stackers, cat si in caseta mini Stackers, in nivelul dedicat bijuteriilor voluminoase.

Nu-ti face griji nici pentru rezistenta. Fabricata din materiale de cea mai buna calitate, acest suport de tip perna este un armasar de cursa lunga. Captusit cu catifea rezistenta si elegant asortata cu exteriorul, suportul moale are menirea sa-ti protejeze ceasurile si bratarile.

Suportul de ceasuri si bratari este un cadou practic si original garantat de Stackers, brandul de origine britanica care a revolutionat cutiile de accesorii, atat pentru doamne cat si pentru barbati. Cum? Prin nivelurile interschimbabile, flexibilitate in manevrare, compartimentare adaptata necesitatilor moderne si designul trendy. Si asta nu e tot! Pentru ca o caseta Stackers sa se potriveasca oricarei femei, Stackers a scos casetele de bijuterii in toate culorile si dimensiunile posibile. Pentru ca gusturile, si proportiile unei colectii de bijuterii, nu se discuta.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.