Categorii

Termeni și condiții de utilizare

Informatiile de pe www.lucasa.ro sunt proprietatea a S.C. BLU TRADING INTERNATIONAL S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Virgil Madgearu, nr. 22, Sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/12720/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO29267317. Telefon: 0725.924.516. Email: office@lucasa.ro.

  • Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor. 
  • www.lucasa.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.
  • Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se solicita achitarea unui avans de 100% din valoarea produsului.
  • Compania www.lucasa.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
  • Compania www.lucasa.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
  • Produsele comercializate prin intermediul www.lucasa.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  • www.lucasa.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  • www.lucasa.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.


Products Compare.