Pentru ca servetelele de masa sunt intotdeauna mai elegante daca le strangi in inele de servetele. Cu atat mai mult daca sunt argintate. Iar inelele de servetele argintateArthur Price vin cu mai mult decat valoarea adusa prin argintare, cu un design rafinat evidentiat prin marginile curbate.

Ii place sa organizeze mese festive? Atunci un set de inele servetele festiveii va fi mai mult decat util ajutand sa dea un plus de eleganta mesei. De la servetele de hartie, la servete textile, aceste inele pentru servetele de masa sunt accesoriile care ii vor impresiona pe invitati la orice eveniment fie ca va folosi inelele servetele de Craciun, la aniversari sau mese in familie. Mai sus este pretul per bucata, insa poti achizitiona mai multe inele in functie de cati invitati ai la masa 4,6,8...

Potrivite pentru orice fel de servete gratie inaltimii de 3cm, dar mai ales diametrului de 4,3cm care le permite acestor inele servetele masa sa incapa prin ele atat servete mai mari si mai groase cum sunt cele din saten, cat si unora mai finute din matase.

Inelele de servetele argintate sunt un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

XESI5346

7 alte produse in aceeasi categorie:

Descopera colectia