Suporturi lumanari & Sfesnice

Sfesnic argintat cu 3 brate - 2 in 1, Arthur Price

XESG5035

Un sfesnic argintat cu 3 brate dotat. Dar si cu dubla utilizare, o decoratiune cu adevarat surprinzatoare. De la Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii

1 459 lei

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 400 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Ofera-i un sfesnic argintat ca sa-i desconspiri adevarata eleganta. Cu un design stilat in linii moderne conferit de bratele care se unduiesc, acest sfesnic lumanari nu lumineaza doar incaperea, ci si personalitatea casei caci fiind un sfesnic argintat cu 3 brate poti aseza in el 3 lumanari cu diametrul de 2,3cm.

Nu-ti face grii ca s-ar putea rasturna! Sfesnicul are o baza lata, proportionala cu intinderea bratelor, astfel incat este greu sa il dezechilibrezi, chiar si intentionat. Plus ca si inaltimea sa este gandita tot pentru siguranta mesenilor. Dar si ca sa se poata vedea printre ele. Cu dimensiunile de 26x30cm sfesnicul cu 3 brate este usor de integrat in orice aranjament, dar si de depozitat ulterior.

Desi un accesoriu aparent clasic, acest sfesnic argintat de la Arthur Price poate fi utilizat in doua moduri: atat ca sfesnic cu 3 brate, cat si ca sfesnic cu un brat prin simpla inlaturare a suportului cu 3 brate. Iar peste postamentul ramas se pune faclia detasabila de la unul din cele 3 brate. Un sfesnic „2 in1” pe care-l puteti oferi atat ca un cadou de casa noua, cadou de Paste sau pentru ziua de nastere a mamei.  Un cadou versatil si accesibil caci este un sfesnic argintat cu un pret decent pentru calitatea oferita.

Sfesnicul argintat este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

6 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.