Lampe Berger

Difuzor Etoile Orien

6091

Cu un design inovativ, acest model de difuzor sub forma de stea, este conceput special pentru masina. Notele orientale ale acestui difuzor te vor face sa redescoperi placerea condusului.

In Romania, Lampe Berger Paris este prezenta exclusiv  prin intermediul magazinelor Lucasa.

45 lei

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 400 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Povestea Lampe Berger Paris, incepe in anul 1898. Ca raspuns la preocuparea majora din spitale, in acea perioada, Maurice Berger, un distribuitor de produse farmaceutice a inventat un sistem de difuzie prin cataliza, dispozitiv ce a fost si patentat.

Tehnologia revolutionara, ce purifica aerul din incaperi inchise, in special din spitale, a fost in curand utilizata si in locuintele personale, dand astfel nastere companiei Lampe Berger.

Micuta lampa ce distrugea mirosurile neplacute, a cunoscut apogeul in perioada anilor 1930. Dimensiunile acesteia si parfumul oferit a transformat rapid lampile Berger, in elemente de colectie, acestea fiind asociate cu designeri celebri,  printre care enumeram pe:  Cristal de Baccarat, Emile Galle, Rene Lalique, iar incepand cu anii 1950, Coco Chanel,  Jean Cacteau, Colette or Picasso, fiecare avand propria lampa Berger.

Compania franceza Lampe Berger, se bucura de un success international, produsele sale fiind distribuite in 56 de tari.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.