Pentru ca decat sa-ti cauti ceasurile prin toata casa timp de o ora, mai bine doar deschizi rapid o cutie de ceasuri barbatesti si-ti extragi din ea ceasul preferat cat ai zice peste. Da, o cutie ceasuri pentru barbati gratie culorii de un caramiziu misterios, dar si designului futurist. Din categoria de cutii ceasuri moderne, cutia Stackers vine intr-un format inedit. Modelul Brick este o cutie ceasuri organizata pe 2 niveluri, fiecare cu cate 6 compartimente, 4 mai mici si 2 mai mari, dotate fiecare pernute ideale pentru ceasurile moderne, mari, statement.

Insa surpriza vine din modalitatea de fixare a celor 2 niveluri, specifica unei cutii de ceasuri Stackers: un simplu cant care iti permite sa dai jos nivelul de deasupra prin simpla lui ridicare. Dar nu-ti face griji, asta nu inseamna ca poate fi rasturnat la fel de usor. Poate doar intentionat. In plus, aceasta cutie butoni este prevazuta cu un capac care se fixeaza cu capsa astfel incat sa poata fi luat chiar si in bagaj. Iar daca e grabit de fel, se va bucura ca acest capac este transparent si ca-si poate inspecta colectia fara sa mai ridice capacul. In plus, poate oricand sa mute intre ele cele niveluri: si sa le tina sus pe cele pe care le foloseste mai des, iar jos, pe cele de colectie.

De dimensiuni medii si avantajoase oricarui interior, aceste cutii de depozitat ceasuri masoara 19x26x17.5cm. Iar la fel de avantajos precum dimensiunea este doar pretul. Caci sa cumperi cutii pentru ceasuri online de pe lucasa.ro inseamna sa cumperi cutii ceasuri ieftine. Pe Lucasa gasesti diverse modele cutii ceasuri.

Daca ii cauti cutii de ceasuri rezistente, le-ai gasit. Aceasta este o cutie ceasuri din piele ecologica, un material de anduranta, astfel incat Stackers rezista la uzura si prin prisma materialului, dar si a culorii pe care petele se vad greu. Perfect, mai ales cand lui ii e atat de usor sa le faca. Insa, de protectie nu beneficiaza doar exteriorul, ci si continutul cutiei captusite cu un material textil placut de culoare caramizie care are rolul sa apere ceasurile de contuzii.

Aceste cutii de ceasuri  sunt un cadou practic si original garantat de Stackers, brandul de origine britanica care a revolutionat cutiile de accesorii, atat pentru barbati cat si pentru femei. Cum? Prin nivelurile interschimbabile, flexibilitate in manevrare, compartimentare adaptata necesitatilor moderne si designul trendy. Si asta nu e tot! Pentru ca o cutie Stackers sa se potriveasca colectiei oricarui barbat, Stackers a venit cu cutiide depozitare ceasuri  in toate culorile barbatesti si dimensiunile posibile. Pentru ca marimea conteaza. 

73231

13 alte produse in aceeasi categorie:

Descopera colectia