Arthur Price

Suport sticla argintat, baza lemn circulara - Arthur Price

7119

Suport de sticle pentru masa. Argintat, rafinat si decorat cu un design deosebit. De la Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii.

190 lei

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Utilizare suport

Pentru ca este mult mai practic sa protejezi fata de masa decat sa o speli ulterior. O picatura de vin rosu alunecata de pe o sticla buclucasa se vede si din satelit pe o fata de masa alba. Insa, suportul de bauturi de la Arthur Price vine in ajutorul degustatorilor. Puteti pune in suport atat sticle de vin sau orice alta sticla se incadreaza in dimensiunile suportului care masoara 10 cm in diametru.

Daca destinatarul organizeaza mese festive rafinate, cu siguranta se va bucura de un suport de sticle elegant, gratie designului aparte, cu baza din lemn. Plus ca nu este doar stilat, ci si valoros, fiind un suport de sticle argintat. Iar un suport de bauturi argintatpoate fi folosit la intrare si ca accesoriu pentru chei.

Un suport de sticle este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.